Kontakt

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen till å ta kontakt. Jeg vil alltid forsøke å hjelpe deg så godt jeg kan.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er møbelrestaurering?
Svar: Møbelrestaurering er prosessen med å gjenopprette eller reparere gamle eller skadede møbler/deler til deres opprinnelige tilstand (eller bedre). Det kan innebære å reparere skader, erstatte deler, friske opp eller endre farge og finish, og gi møblene en ny liv.
Hvorfor restaurere møbler?
Svar: Møbler kan restaureres av flere årsaker, for eksempel: ønske om å bevare historie gjerne til neste generasjonen, affeksjonsverdien (ønske om å ha et unikt møbel), gjenbruk, bærekraftig eller ønske om å gi et gammelt møbel en ny funksjonalitet eller design.
Hva slags møbler kan restaureres?
Svar: Nesten alle typer møbler kan restaureres, fra antikke møbler til moderne designmøbler. Noen av de vanligste typene er antikke møbler, klassisk møbler, vintage møbler, moderne designmøbler, og retro møbler.
Hva koster det å restaurere et møbel?
Svar: Prisen for å restaurere et møbel vil variere avhengig av type møbel, skade, kompleksiteten i arbeidet, og materialene som brukes. Prisene kan variere fra flere hundre til flere tusen kroner. 
Det beste er å be om et tilbud. For å få et så korrekt tilbud som mulig så sender du fotografi og en beskrivelse av skaden til oss (fra ulike vinkler og så detaljert som mulig) så for du et tilbud av oss (återkommer vi med et tilbud). Men jeg kommer også gjerne på en befaring.
Kan en møbelsnekker lage møbler fra scratch?
Svar: Ja, en møbelsnekker kan lage møbler fra scratch ved å designe, tegne og bygge dem fra bunnen av. De kan også bruke ferdige mønstre eller kjøpe ferdige deler og sette dem sammen for å lage et unikt møbel.

Kartet er ikke lastet, vennligst åpne koordinatene 59.81610900665074, 10.80985251171808 i Google Maps eller lignende.

Trenger samtykke til å laste inn kart.